Bárókút Lovastanya és Állatsimogató (2015)



Nagybörzsönyben nem oly régóta lehetőség van egy hegyvidéki hangulatú családias kisállatkerti élményre, ugyanis a falutól pár száz méterre (Magyar-hegy felé a kéken.) található a Bárókúti Lovastanya és Állatsimogató. A nagybörzsönyi tanyán a kikapcsolódni vágyó felnőtt és gyerek egyaránt találhat magának kalandos programot.


A tanyán hazai és egzotikus állatok egyaránt várják a vendégeket, amelyek egy részét meg is simogathatja a látogató. A lovas turizmus és lovaglás szerelmesei is megtalálhatják maguk kikapcsolódását, akár egy vadregényes lovastúra vagy egy lovaskocsizás alkalmával bejárhatják a Nagybörzsöny mesés környékét, és megismerkedhetnek a helyi nevezetességekkel. 

A park tulajdonosa a hagyományőrző helyi szervezetekkel összefogva igyekszik a település hírnevét öregbíteni. Ezért különböző projektek várják megvalósulásukat a farmon, például tervbe van egy új istálló, lovasfogadó, lovarda, gyümölcsös, sztyeppei karám, több kifutó az újabb állatoknak, valamint egy Jurta világ kialakítása. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése